Behandelingen

Een gezonde mond is voor iedereen mogelijk en de weg naar een gezonde mond maken wij zo aangenaam mogelijk voor u. De volgende behandelingen kunnen bij ons worden uitgevoerd.

Specialisaties
Mooie, witte en vooral gezonde tanden worden in onze samenleving steeds belangrijker. Bij Mondzorg Baarn passen wij de modernste technieken toe om uw gebit er mooi en gezond uit te laten zien. De volgende behandelingen kunnen bij ons worden uitgevoerd.

Facings
U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts in Mondzorg Baarn het uiterlijk van uw gebit verfraaien.

Tanden bleken
Wilt u uw tanden laten bleken? Bij Mondzorg Baarn maken wij gebruik van veilige materialen die het glazuur blijven beschermen.

Wortelkanaalbehandelingen
Bij een wortelkanaalbehandeling wordt het ontstoken tandweefsel door de tandarts weggehaald. Dit gebeurd onder plaatselijke verdoving. Bij Mondzorg Baarn kunnen wij gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen uitvoeren.

Parobehandeling
Een gezond gebit is meer dan geen gaatjes”. De mond is een belangrijk deel van het gezicht en valt daarom direct op. Een frisse en schone mond is aantrekkelijk. Het is prettig te kunnen lachen en praten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slechte adem, een vieze smaak in de mond of aanslag op de tanden. Bij Mondzorg Baarn hebben wij gereduceerde tarieven om een tandvleesbehandeling betaalbaar voor al onze patiënten te houden.

Spoedgevallen

In het geval van spoed kunt u vrijwel altijd bij ons terecht. Buiten de openingstijden kunt u bellen naar 0900 1515

Lees meer

Openingstijden

maandag t/m donderdag  

08:00 -12:00 en 13:00 - 17:00  

en op vrijdag zijn we gesloten

Inschrijven

Nieuwe patiënten kunnen bellen naar 035-5414250 of via het inschrijfformulier zich aanmelden.

Inschrijven

Contactgegevens

Laanstraat 36
3743 BG Baarn  

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

T: 035-5414250

Onze locatie

Contactformulier


Copyright (c) Mondzorg Baarn 2015. Alle rechten voorbehouden